Tilbage til forsiden Print SiteMap E-Mail
Hjem |  Kolofon |  Sitemap | 
Dansk  English  Deutsch 
 
 

Materialebehandling

Inconel pålægning.
 
Anvendes især i biomasse- og affaldsfyrede kedelanlæg, hvor der frigives korrosive gasser, som angriber kedlens vægge, rør og samlekasser og dermed forringer kedlens levetid.

  
Pålægning(Cladding) med Inconel i de udsatte zoner kræver stor ekspertise på det svejse- teknologiske område, derfor betyder en succesfuld cladding en langt bedre beskyttelse mod korrosion og erosion, og dermed en væsentlig forøgelse af levetiden.  

 
Boilerworks har opbygget stor ekspertise i cladding med inconel af rør og panelvægge såvel i værksted som on - site.

 

Ø38x5,6mm rør pålagt Inconell.
Herefter koldbukket med radius 50mm.

 

 

Varmebehandling.
 
Boilerworks råder over varmebehandlingsudstyr, der kan løse de fleste opgaver. Udover udstyr besidder vi den nødvendige know how til at gennemføre selv komplicerede opgaver.

 
Varmebehandlingen dokumenteres altid m.h.t. temperaturforløb, holdetid og afkølingstid, yderligere dokumentation aftales med kunden.

 
Vor største ovn kan varmebehandle op til 800° C, og har følgende dimensioner: 4000 x 3500 x 13000 mm.
 
Desuden råder vi over en række ovne der kan varmebehandle op til 1100° C, samt en mængde udstyr til udglødning og til varmeholdning under produktionsprocessen, såvel i værksteder som on - site.

 

Varmebehandling af beholder: Ø3250 x 11800mm. Vægt 22 ton.

 

 

Udsyring.


Boilerworks råder over udsyringsfaciliteter til både dyppe- og cirkulationsudsyring, derved sikrer vi vore kunder et produkt der er lige til at indbygge i tryksystemerne uden fordyrende udsyring af hele eller dele af anlægget.
 
Dyppeudsyringskarret er 12,5m langt, 1,5m bredt og 1,5m dybt.